خط تولید خوراک اکوصنعت
01
اولین مرحله در کارخانه خوراک جیره نویسی است. اما تنها با یک سیستم توزین دقیق میتوان غلات اولیه را به جیره مورد نظر تبدیل کرد.
02
پس از فرایند توزین، آسیاب کردن مواد خوراکی انجام میگیرد. در کارخانه های های احداث شده توسط تیم اکوصنعت این فرایند به کمک آسیاب های چکشی پرقدرت و بک فیلتر انجام میگیرد.
03
سومین فرایند اساسی درکارخانه خوراک، مخلوط سازی همه مواد تشکیل دهنده میباشد. سیستم میکس اکوصنعت از دستگاه میکسر پدالی یا ریبونی، مخازن میکسر و بخش دوزینگ تشکیل میشود.
04
در چهارمین بخش کارخانه فراوری اصلی مواد خوراکی توسط دستکاه پرس پلت صورت میگیرد.
در این بخش مواد خوراکی برای تبدیل شدن به شکل پلت ابتدا با کنترل فیدر وارد کاندیشینر ها میشوند و در انتها با خروج از پرس پلت در فرم تعیین شده دانه بندی میشوند.
به علاوه با تجهیز این بخش به هایژنایزر یا ماشین سوپرپخت میتوان خوراک را به شکل کامل پاستوریزه کرد.
05
پلت های خروجی از دستگاه پرس پلت، داغ هستند و نیاز است تا کاملا سرد شوند. برای این منظور از سیستم خنک سازی شامل سرد کن (کولر)، ایرلاک و سیکلون استفاده میشود.
06
در انتها خوراک فراوری شده ازیک الک حرفه ای به عنوان کنترل کننده کیفیت پلت میگذرند. پس از این در بخش دستگاه کیسه گیر بسته بندی میشوند. این اخرین عملیات در خط تولید خوراک خواهد بود.
طرح توجیهی کارخانه خوراک
شما میتوانید خط تولید خوراک دام و طیور را در ظرفیت های 3 ، 5 ، 10 و 20 تن در ساعت را با توجه به زمین و بودجه خود راه اندازی کنید.
3 تن
در ساعت
5 تن
در ساعت
10 تن
در ساعت
20 تن
در ساعت
دریافت اطلاعات بیشتر در
وبلاگ تخصصی اکوصنعت
[us_btn label=”مشاهده لیست کامل ماشین آلات خط تولید خوراک 10 تن بر ساعت” link=”url:https%3A%2F%2Fechosanat.com%2Flivestock-and-poultry-feed-production-line-machinery%2F” align=”center”]